- نویسنده : مدیریت سایت
- ۱۵ دی ۱۳۹۹
- کد خبر 25337
- 529 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
حجتالاسلاموالمسلمین محیالدین طاهری با اشاره به ویژگیهای بارز شخصیتی آیتاله مصباح بزدی گفت: این عالم ربانی مدافع سرسخت ولایت بود و از هیچ سرزنشی هم ترس نداشت تا جایی که در دوران اصلاحات که همه به دنبال این بودند که عمود خیمه ولایت را بشکنند و نظام را متزلزل کنند، این عالم فقیه در خطبههای نماز جمعه تهران پیرامون مسائل مربوط به دین و اسلام و سیاست صحبت کرده و روشنگری میکردند.به گزارش سرویس سیاسی شیرازه، حجتالاسلاموالمسلمین محیالدین طاهری در گفتگو با این رسانه به سالهای آشنایی خود با آیتالله مصباح یزدی اشاره کرد و اظهار کرد: باب آشنایی من با این عالم ربانی به بیش از ۴۵ سال پیش برمیگردد، از زمانی که در مدرسه راهنمای مشغول به تحصیل بودم از طریق جزوات چند برگی و مقالههایی که در موسسه “در راه حق” منتشر میشد با افکار بلند وی آشنا شدم.
وی با بیان اینکه در این موسسه به زبان ساده به شبهاتی که آن زمان در خصوص حقانیت اسلام وجود داشت پاسخ میداد، افزود: آیتالله مصباح یزدی در سالهای قبل از انقلاب با همکاری چند تن از عالمان و دانشمندان دیگر جزوات و مقالههایی را در راستای روشنگری و نشر و بسط دستورات دینی برای اقشار و سنین مختلف به خصوص جوانان و نوجوانان منتشر میکردند.
حجتالاسلاموالمسلمین طاهری در ادامه این گفتگو با شیرازه ادامه داد: همچنین قبل از انقلاب در حوزه علمیه قم توفیق حضور در محضر این عالم ربانی را داشتم و از افکار و اندیشههای ناب وی در حوزههای فلسفی، دینی، عرفانی، سیاسی و… بهره مند شدم .
دبیر جامعه روحانیت شیراز اظهار کرد: آیتالله مصباح بزدی انسانی نجیب، صبور، با حوصله و پاسخگوی نیازها و سوالات مختلف افراد بودند و هر گاه کسی به محضر این عالم بزرگ وارد میشد ایشان با روی باز و گشاده وی را میپذیرفت و فرقی هم نمیکرد یک طلبه جوان باشد یا یک مسوول، جلو آنها بلند میشد و برای طلاب بسیار احترام و ارزش قائل بود.
وی ادامه داد: این عالم ربانی با حوصله پاسخ تمام سوالات را میدادند و خدمات ارزشمندی را در راستای بسط و گسترش دستورات دین انجام داده و آن اسلام نابی را که حضرت امام (ره) فرمودند را به مردم معرفی میکرد و به جرات میتوان گفت یکی از پایه گذاران این مکتب فکری بود.
حجتالاسلاموالمسلمین طاهری در ادامه اظهار کرد: وی به همراه شخصیتهای بزرگی همچون آیتالله قدوسی، شهید بهشتی و دیگر شخصیتهای برجسته دینی در اداره علمی مدرسه حقانی که افراد هوشمند را در خود تربیت میکرد نقش و سهم بسزایی داشت.
وی با تاکید بر اینکه آیتالله مصباح یزدی بعد از انقلاب هم، همواره کار علمی و فرهنگی انجام میداد، تصریح کرد: از همان ابتدا تمام هم و غمش را بر روی تربیت طلاب عالم و آگاه به مسائل روز جامعه گذاشته و عقیده داشتند باید طلبه آنقدر توانمند باشد که بتواند پاسخگوی شبهات و سوالات اقشار مختلف باشد.
دبیر جامعه روحانیت شیراز همچنین اضافه کرد: ایشان زمینه حضور طلاب در کشور های مختلف از جمله کانادا، آمریکا، اروپا و دیگر کشورها را فراهم کرده و افرادی را برای تبلیغ دین و گسترش اسلام به این کشور ها اعزام میکردند تا به علم روز هم آشنا شوند.
بنابه اظهارات تولیت آستان سید علاالدین الحسین(ع)؛ نکته مهمی که در ویژگی شخصیتی ایشان به چشم میخورد این بود که مدافع سرسخت ولایت بود و از هیچ سرزنشی هم ترس نداشت تا جایی که در دوران اصلاحات که همه به دنبال این بودند که عمود خیمه ولایت را بشکنند و نظام را متزلزل کنند، این عالم فقیه در خطبههای نماز جمعه تهران پیرامون مسائل مربوط به دین و اسلام و سیاست صحبت کرده و روشنگری میکردند.
حجتالاسلاموالمسلمین طاهری در پایان گفت: آیتالله مصباح یزدی در طول سالهای قبل و بعد از انقلاب با علم و عمل از ولایت و اسلام و انقلاب حمایت و پشتیبانی کردند و با مطالبی که عنوان میکرد راه را برای مشتاقان مکتب ولایت هموار میکردند.
انتهای پیام / س/ م
https://www.andishemotahar.ir/?p=25337