- نویسنده : مدیریت سایت
- ۲۸ آذر ۱۳۹۹
- کد خبر 25304
- 495 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
محمد علی آهنگران در اینستاگرام به واکاوی جریان انحراف آیتالله امجد از مسیر ولایت پرداخت.
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علی آهنگران، پسر صادق آهنگران با انتشار تصویری از آیت آلله امجد درباره رابطه گرم و صمیمیاش با او نوشت و گفت که بیشترین تاثیر از زندگی معنوی و علمی اش را از ایشان گرفته است.
آهنگران در بخشی از نوشته خود به نگاه آیت الله امجد به جایگاه و منزلت رهبر معظم انقلاب در گذشته اشاره کرد و برای افرادی که به جای تاثیر پذیری از آزادگی، حریت، معنویت و عدالت از عناصر ضد انقلاب و دشمنان بیمار دل جمهوری اسلامی تاثیر میپذیرند، ابراز تاسف کرد.
در ادامه متن و تصاویر منتشر شده از محمد علی آهنگران را مشاهده میکنید:
“تمام آنها که مرا از بیست و پنج سال پیش تاکنون از نزدیک میشناسند به عمق رابطه عاطفی و معنوی من با آیت الله امجد واقفند. من از ۱۳ سالگی از زمانی که در منزل مرحوم آیت الله بهاالدینی ایشان را دیدم از هیچ کسی به اندازه ایشان در زندگی معنوی و علمی ام متاثر نبودم. البته همچون من بسیار بودند جوانانی که به شوق کسب معارف الهی و تعالیم اهل بیت و فیوضات معنوی ملازم و همراه ایشان میشدند.
من با توصیه و هدایت ایشان مسیر طلبگی را انتخاب کردم و به معنویت و اخلاق علاقمند شدم او بود که دین را در نظرم شیرین و خواستنی کرده بود. او بود که مبانی نظری و دیدگاههای اجتماعی اسلام را به من آموخت و اولین بار سوالاتم پیرامون نگاه اسلام به جامعه و حکومت را با اتقان و اطمینان پاسخ گفت.
اصلا او بود که مرا با ولایت فقیه و شخص آیت الله خامنهای آشنا کرد. از روزهایی که در مدرسه حجتیه قم با آقای خامنهای رفیق و هم بحث بودند اصلا خود ایشان به من گفت خامنهای ذرهای منیت و دنیا طلبی در وجودش راه ندارد. اصلا خودش به من میگفت دشمنان خامنهای را لعنت میکند. از خود ایشان شنیدم که به نقل از مرحوم آیت الله العظمی بهجت گفتند بهتر از آقای خامنهای برای رهبری جمهوری اسلامی نداریم.
از خود ایشان شنیدم که در جریان انتخاب مرحوم آیت الله منتظری به قائم مقامی رهبری، چگونه مرحوم آیت الله العظمی بهاالدینی با این انتخاب مخالفت کردند و به ولایت و رهبری آیت الله خامنهای بشارت داد. روز ثبت نام در انتخابات خبرگان ۹۴ از خودش شنیدم که میگفت برای حمایت از رهبری وارد صحنه انتخابات شده است.
بعد از شهادت حاج قاسم خودش گفت این شهید امتیازش معنویت و روحانیت و محاسن اخلاقی اش بوده کسی در تشییع جنازه اش شرکت کند انشالله اهل نجات است! حال چه شده که به کسی که گرای ترور حاج قاسم را در امدنیوز میداد و با الفاظ توهین امیز او را سردار کودک کش یا حاج “قایم” میخواند امنیت کشور را به خطر انداخت به بزرگان و علما و انسانهای شریف جسارت و اهانت میکرد لقب شهید دهد؟!
آیا اطلاق شهید به کسی که در توهین به امام خمینی و ارزشهای انقلاب از هیچ کوششی فروگذار نکرد خروج از مسیر عدالت نیست؟ مگر همین سردار شهیدی که شاخصه اش به گفته شما روحانیت و معنویت و محاسن اخلاقی بوده نگفت: «نسبت به امام ما کسی را نداریم در هیچ بعدی از عالم اسلامی مثل مقام معظم رهبری، اشبه به امام.» چطور ممکن است با آن سوابق دوستی دیرینه با رهبر انقلاب او را مسئول خونها و کشتهها در طول ۴۰ سال بداند؟
چطور ممکن است کسی که مخالفین رهبری آیت الله خامنهای را لعن میکرد امروز در رسانههای امریکایی و سعودی و اسرائیلی بر سر دست گرفته شود تا رهبر انقلاب را جهنمی توصیف کند و دعوت به توبه نماید. آیا این خروج از مسیر عدالت نیست؟.
من آقای امجد امروز را اصلا نمیشناسم با استاد امجدی که شاگردش بودم از اینجا تا ثریا فرق کرده. دلم برای استاد امجد ظهر دوشنبه دبیرستان شهید مطهری عصر چهارشنبه مدرسه عالی، شبهای قدر کوی دانشگاه، منزل خیابان بخارست، حسینیه کوهسار و امامزاده صالح تنگ شده استاد امجد آن روز کجا حضرت محمود امجد امروز کجا؟
من به اشتیاق معارف اهل بیت با ایشان همراه و به ایشان دلبسته بودم. میخواستم راه بهشت را از راهنماییهای ایشان بیابم. با همه انتقادی که به برخی سیاستهای حکومت و نظام دارم، اما دنبال ساختار شکنی و ضدیت با اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی و ولایت فقیه نبودم و با دشمنان نظام آشتی و میانهای ندارم.
افسوس که در حضرت محمود امجد امروز بیش از آزادگی و حریت و معنویت و عدالت، تاثیر پذیری از عناصر ضد انقلاب و دشمنان بیمار دل جمهوری اسلامی میبینم آیت الله امجد دیروز برای من آیت خدا بود امروز، اما راه و نشان دیگری را شاهدم. مواضع جدید ایشان هر چند نه انعکاس آنچنانی در میان موافقان یافت نه در میان مخالفان، اما دل ما که سالها او را آیتی از آیات حق میدیدیم سخت بدرد آورد.
این چند خط را با اشک و درد و حسرت نوشتم
افسوس صد هزار افسوس”
انتهای پیام/
https://www.andishemotahar.ir/?p=25304